Cand apare Fifa 2014?

Sunt un fan al jocurilor. Nu inrait, dar am jucat suficient de mult cateva jocuri. Principalul a fost Counter-Strike, de care cu greu am scapat, apoi, mai rar, am jucat Fifa. Nu cred sa fi fost vreo versiune pe care n-am jucat-o. Chiar si Fifa 98, dar si 94 am jucat. E diferenta incredibila intre ce era atunci si ce este acum.

In momentul de fata avem Fifa 2013, un joc extraordinar, cu un gameplay foarte bun. Zilele trecute, cei de la Ea Sports ne-au prezentat primele imagini cu Fifa 2014. Nu am observat foarte multe schimbari, dar din cate am inteles din trailerul pe care l-au prezentat, se pare ca se va schimba sistemul de suturi, de preluari, de driblinguri.
Practic, din punct de vedere al gameplay-ului, vom avea foarte multe schimbari…

Cand apare fifa 2014?

Dupa cum bine stim, de cativa ani incoace, cei de la Ea Sports lanseaza jocul la sfarsitul lui septembrie sau cel mult la inceputul lui octombrie. Asadar, mai sunt cateva luni pana vom avea noul joc fifa.

Astept cu nerabdare ca noul joc sa apara, sa-l testez…eventual sa-l joc online. Totodata sper ca cerintele de sistem sa fie acceptabile, sa nu ceara exagerat de multe resurse. Versiunea de anul trecut am putut s-o joc la detalii maxime fara probleme.cand apare fifa 2014, cerinte de sistem fifa 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *