Program de editat imagini

Sa modificam o imagine nu este asa simplu precum pare. Mai ales daca nu suntem fotografi profesionisti sau…nu ne pasioneaza lucrul acesta. Recunosc ca nici eu nu sunt fotograf si nici nu mi-ar placea asta, chiar daca am un aparat foto destul de performant. Nu este meseria mea, nu imi place asta, asa ca nu vad de ce as face asta.

Totusi, daca mergem in vacanta, daca mergem oriunde, ne trebuie un program de editat imagini. O sa incerc sa va prezint unul dintre ele, destul de simplu de utilizat fata de programe de modificat poze renumite ca Photoshop sau Gimp. program de modificat poze

PhotoFiltre – program de editat imagini

Asa cum vedeti si in imaginea de mai sus, vorbim despre programul PhotoFiltre, un program care ne ajuta sa editam imagini, sa aplicam filtre pe poze.

Pe bara din stanga putem sa observam layerele, iar in partea dreapta avem uneltele standard pe care le gasim si in Paint sau alte programe de acest gen. Tot acolo avem si o paleta de culori care ne poate ajuta sa descoperim culoarea perfecta pentru aplicarea unui text sau pentru orice modificare dorim sa realizam.

Daca ne mutam in partea de sus, observam ca, exact ca la majoritatea programelor butoanele de salvat, printat, deschis poze. Asa cum se observa si in poza de prezentare are foarte multe butoane, pe care va invit sa le incercati si sa le folositi asa cum stiti voi mai bine.

Photofiltre este un program compatibil cu toate sistemele de operare pe Windows noi. Vorbesc de Windows XP, Windows 7, chiar si Windows 8.

De unde descarc PhotoFiltre?

Se poate descarca de pe link-ul urmator:

download photofiltre

User Rating: 0.0 (0 votes)
Sending

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *