Program de modificat imagini

O lunga perioada de timp am cautat programe de modificat imagini. Stiu, se gasesc foarte multe pe internet, oferta este vasta, dar nu sunt multe pe placul meu. Daca ne mai gandim la faptul ca instalam extraordinar de multe programe crackuite, cu fel de fel de virusi si nebunii si nici macar nu le folosim la capacitatea lor, mi se face rau.
Nu inteleg de ce oamenii nu incearca sa se limiteze strict la ce au nevoie, nu sa instaleze o gramada de lucruri pe care nici nu le folosesc si nu vor avea de gand.
Ma refer la programe gen Photoshop. Pentru ce sa-l instalez daca eu vreau doar sa redimensionez o poza sau… sa schimb temperatura unei culori. Pentru asta avem si alte programe, care isi fac treaba foarte bine.
Un astfel de soft, care mi-a placut si este gratuit este GIMP! Multi considera ca este varianta gratuita a Adobe Photoshop si, cateodata le dau dreptate, probabil ca este cel mai bun program de modificat imagini gratuit.

Gimp poti folosi si pe Windows si pe Linux fara sa ai nicio problema, este compatibil cu ambele platforme si face cu succes fata provocarilor. :)

De unde dau download la GIMP, cel mai bun program de modificat imagini?

Se gaseste pe “toate drumurile” dar este recomandat sa-l descarcam de pe site-ul oficial, adica de AICI.

ATENTIE! Inainte de toate trebuie sa verificati daca aveti minim Windows XP cu Service Pack 3 instalat, altfel e posibil sa nu va functioneze programul.

User Rating: 0.0 (0 votes)
Sending

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *