Program de modificat poze online gratis

Se fac milioane de poze pe zi, se imortalizeaza locatii, oameni, prieteni, orice pentru a ne putea aminti candva sau poate pentru a reclama ceva, cuiva, oricand. Vrem, nu vrem pozele sunt o parte din viata noastra.

Tocmai de aceea, astazi vreau sa va prezint si partea frumoasa a pozelor, partea in care voi puteti sa manipulati pozele asa cum vreti. Evident, cu programe de modificat poze online, gratuite. De fapt, asta e si scopul site-ului. Sa va ajutam pe voi sa editati pozele cat mai bine, cu costuri cat mai mici si cat mai putine dificultati in ceea ce priveste programele. Unii sunt specialisti in Photoshop, bravo lor, dar nu toata lumea are bani pentru asa ceva si chiar nu merita sa instalam programe care au foarte multe functii pe care nu le vom folosi niciodata. Mai repede luam un program mai mic cu care ne facem treaba.

Un astfel de program gratuit si mult mai fiabil, care este si online, asadar aveti nevoie de o conexiune la internet pentru a manipula poze este cel de pe site-ul PicMonkey.

Dupa cum vedeti si in pozele prezentate, avem optiuni de editare fotografii foarte, foarte multe. PicMonkey reuseste sa treaca bariera pe care foarte multe programe de modificat online, gratis au impus-o tocmai pentru a putea pune taxa in momentul in care dorim mai multe optiuni. Tocmai de aceea, acest program este util atat celor care nu au mai lucrat cu poze, dar si celor putin mai profesionisti, carora le-a mai trecut cate un program de genul prin mana.

Pot sa afirm chiar ca PicMonkey este destinat femeilor. Cu acesta iti poti modifica culoarea parului, chiar sunt cateva unelte de ajustare a tenului, dar si a ochilor. O optiune interesanta mi s-a parut cea de inalbire a dintilor, Touch Up, dar chiar si o penseta virtuala.

Din punctul meu de vedere este cel mai complet program de modificat poze online. Sunt curios cat vor reusi sa se mentina asa, ma gandesc ca sunt foarte multe companii mari care vor sa-i acapareze si sa-i aduca “sub aripa lor”, asa cum s-a intamplat si cu binecunoscutul programĀ Aviary.

Link-ul catre site-ul PicMonkey este ACESTA.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *