Program de reparat CD-uri si DVD-uri!

Chiar daca nu se mai poarta DVD-urile, de CD-uri nici nu mai vorbesc, mai ales de cand sunt la putere stick-urile si hardurile de mare viteza, unii mai pastreaza o arhiva, mai salveaza niste poze ca amintire sau poate niste filmulete de cand erau mici. Ati putea zice ca exista Facebook, dar ce se intampla atunci cand se va inchide si el(chiar credeti ca va exista la nesfarsit?), unde vor sta fisierele voastre? O alta varianta ar fi CLOUD-ul, in curand spre asta ne vom indrepta, vom plati o suma pentru a ne gazdui fisierele importante, dar de ce sa dam bani, cand putem sa folosim DVD-uri sau Bluray pentru asa ceva? Eu zic ca nu trebuie sa le uitam ca au fost bune la vremea lor si, momentan, sunt cele mai bune variante pentru stocarea pe termen lung.

Ce se intampla in momentul in care avem un DVD zgariat?

De cele mai multe ori se intampla asta, chiar si dupa 3,4 folosiri si… putina neatentie, iar CD-ul s-a zgariat!

Cum recuperam datele de pe un DVD zgariat?

Pentru asta s-au inventat programele de recuperat date de pe CD-uri cu probleme. Nu au succes intotdeauna, e posibil ca unele sa fie foarte zgariate si sa nu se mai poata recupera.

In cazul acela, vom lua un pic de vata si pasta de dinti pentru a incerca recuperarea datelor. O alta varianta este si banana.

In cazurile mai simple, putem sa folosim un program de recuperare. Astazi va prezint CD Recovery Toolbox FREE, un program gratuit care va ajuta sa recuperati datele de pe cd-urile zgariate.reparare dvd-uri zgariate

De unde pot descarca Recovery Toolbox FREE?

Se poate descarca de pe link-ul urmator:

download Recovery Toolbox FREE
Este compatibil cu Windows XP, Windows Vista, Windows 7.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *