Program de reparat Windows

Vorbeam cu un prieten care este tester pentru cei de la Microsoft si acesta spunea ca un Windows ca sa functioneaze optim trebuie sa fie reinstalat odata la cel mult un an, asta daca nu se folosesc programe de reparat Windows.
Cand ma refer la programe, vorbesc despre cele care curata registre, fisiere temporare, intr-un cuvant repara sistemul de operare.
Sunt foarte multe astfel de programe, unele mai bune, unele mai prost realizate.
Am observat ca, in ultima vreme au aparut unele programe de reparat care nu rezolva absolut nimic, mai mult strica decat sa repare.

Cele mai bune programe de reparat Windows

Topul nu stiu daca este prea corect, e posibil sa fie unele programe mult mai bune, dar pe care nu le-am descoperit eu.
O impresie placuta mi-a lasat Windows Manager. Suita de programe de la YamicSoft optimizeaza si curata foarte bine sistemul de operare, chiar are optiuni de reparare registrii.
Un al doilea program ar fi Tune Up Utilities. Desi consuma mult mai mult decat programul de mai sus, isi face treaba suficient de bine.
Ati putea sa reparati calculatorul si cu programul CCleaner. Desi nu are atat de multe optiuni ca celelalte, il putem folosi cu incredere.
Din pacate cele mai multe programe de genul nu sunt gratuite, iar cele free nu sunt atat de competitive.
Dar gasiti voi keygen sau seriale pe net.;)

Pe langa optimizarea cu macar unul dintre aceste programe, eu va recomand si sa defragmentati hardul la cel putin 2,3 luni.

One Response to “Program de reparat Windows”
  1. mystreet7 says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *