Program de spart parole

Stiu, tentatia este mare, foarte multa lume vrea sa sparga parole, mai ales la Messenger. Despre programe de spart parole pentru yahoo am mai vorbit in trecut.
Nu veti gasi niciodata programe de spart parole, poate doar virusi prin care va compromiteti calculatorul.
Un hacker niciodata nu va sparge parolele cu programe. El descopera vulnerabilitati in codul sursa, exploituri, dar niciodata nu va folosi programe, cel mult isi poate crea o aplicatie prin care sa scaneze.
De exemplu, se pot scana root-uri prin care se pot afla foarte usor parolele unor servere dedicate, VPS-uri, dar lucrurile astea le fac oamenii care se ocupa de asta, nu oricine.

Program de spart parole

Asa cum ziceam mai sus nu veti gasi programe de spart parole, veti gasi cel mult bruteforce-uri, acele softuri care au o baza de date cu parole si scaneaza automat site-ul sau ce doriti voi sa spargeti. Nu e deloc usor, in plus va trebuie calculatoare foarte puternice.
Cea mai buna metoda ramane insa keylogger, dar asta inseamna sa aveti acces la calculatorul celui care incercati sa-i spargeti parola.
Cateva variante de keylogger aveti aici.

Cautari pe subiectul asta sunt multe tocmai de aceea am selectat cateva:
Intrebare: “Exista programe de spart parole pentru messenger?”
Raspuns: Daca ai parcurs articolul vedeai ca nu se poate sparge un id de messenger

Intrebare: “Cum pot afla parola de messenger a prietenei mele?”
Raspuns: Prietena are parola mult prea complicata, desi n-ar fi rau sa incerci “teiubescx”, “ilurascpey” sau “nupotisamispargiparola”.

Votează articolul: 0.0 (0 voturi)
Sending
2 Responses to “Program de spart parole”
  1. eu says:
    • Yamasha says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *