Program de taiat si lipit filme

Nu stiu daca este cineva care sa nu se uite la filme pe calculator sau la televizor, cu prietenii ori familia. Eu zic ca in proportie de 99% din oameni fac lucrul acesta. Nu, nu am facut niciun studiu pe tema asta si chiar nu am de gand sa fac.
Dar sa lasam studiile pentru cei competenti si care chiar fac bani din asta si sa vorbim despre programe de taiat filme.
Eu, printre altele, la munca ma joc foarte mult cu videoclipurile si cu programele de editat video. Insa, nu este cazul sa va bag in ceata si sa va propun programe complicate cu care puteti si monta filmulete.
O sa ma rezum la un program care stie sa faca doar atat, taiere si lipire de filme.

Program de taiat filme: Machete Lite

Cu Machete Lite poti edita fisiere foarte simplu, daca la inceput, in momentul in care au aparut aveai acces limitat la functii, odata cu trecerea timpului s-au facut update-uri care sa suporte foarte multe formate video.

Puteti edita fisiere video si audio cu succes in formatele urmatoare: AVIFLVWMVMP4,MOVWMA, MP3, WAV.

Cum editam fisiere video cu Machete Lite?

Editarea se face simplu, avem functii de taiere, lipire, decupare, inserare a filmuletelor. Ne putem deplasa in filmulet cu tastele SHIFT+SAGETI sau din butoanele de culoare galbena.

Acesta este disponibil in doua versiuni una gratuita si una platita, dar chiar si pe cea platita o puteti folosi 14 zile fara probleme.

Avand in vedere ca eu cunosc foarte bine programele de editare video complexe, pot sa zic ca Machete Lite este un program foarte simplu, accesibil tuturor celor care vor sa-si imparta, uneasca filmele pentru a le vedea pe plasma, televizor LED etc.

Eu sper sa va descurcati cu programul este chiar ok din toate punctele de vedere. Acesta se poate descarca de AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *