Programe de facut carti de vizita

Traim intr-o era a afacerilor, in care cei mai multi dintre noi incearca sa fie antreprenori, sa nu mai “stea la sef” si sa-l serveasca pe acela. Ca antreprenor trebuie sa ai un portofoliu, sa dai o impresie buna in orice afacere. Dar, sa nu ne abatem de la subiectul blogului prea mult si sa intram in altele.

In momentul in care esti antreprenor ai nevoie si de carti de vizita. Probabil cel mai bun mod de a face o impresie partenerilor de afaceri.

Cum fac carti de vizita?

Pentru a crea carti de vizita se pot folosi foarte multe programe, ca Word, Publisher, Corel Draw sau binecunoscutul Adobe Photoshop. Totusi, s-au dezvoltat si platforme menite sa faca lucrul acesta fara prea multe batai de cap.

1. Business Cards MX – Puteti sa va construiti propria carte de vizita – folosind modelele puse la dispozitie de program sau sa realizati un model propriu, pe gustul vostru.

2. Juicy BC – Este un program rapid si simplu de folosit pentru facut carti de vizita si functioneaza pe orice versiune de Windows, chiar si pe noul sistem de operare de la Microsoft, Windows 8. Puteti alege dintre mii de modele de carti de vizita prestabilite.

Programe online pentru creat carti de vizita

1. businesscardstar.com este un site care ne permite sa cream, gratis, carti de vizita. Site-ul ne ofera multe modele de carti de vizita, pe care le putem folosi ca sablon pentru cartile de vizita create de noi. Pentru accesul pe site si pentru salvarea cartilor de vizita este necesar mai intai sa ne inregistram (gratuit) si apoi sa alegem modelul cartii de vizita

One Response to “Programe de facut carti de vizita”
  1. Coltea Ciprian says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *