Coduri Counter-Strike

Peste tot observ ca lumea cauta coduri Counter-Strike 1.6. Sunt si eu un fost jucator de Counter-Strike, stiu foarte bine ce inseamna jocul asta, cu ce se mananca, dar stiu ca sunt si foarte multi codati.

Este normal, este un joc fara stapan. Atat timp cat Valve nu face nimic in privinta codurilor pentru Counter-Strike nici utilizatorii de rand nu se vor potoli. Oricat de mult am vrea noi, codurile au fost si vor ramane, iar de suspiciuni nici nu se mai pune problema.

Cine crede ca vor disparea codurile, la orice joc, are o gandire imatura, de copil. Ori de cate ori cineva va fi mai bun decat celalalt va exista o suspiciune pentru ca triseaza, pentru ca nu joaca dupa regulile lor. In momentul acela, cu nervii intinsi la maxim, jucatorii aleg sa isi instaleze coduri, intra pe internet si cauta cele mai bune pentru Counter-Strike.

Ce se intampla in momentul in care nu exista admini pe server?

Distractia incepe pentru cel care tocmai si-a descarcat coduri Counter-Strike 1.6 de pe internet si se termina pentru ceilalalti. Ati observat si voi ca sunt persoane care folosesc coduri agresive, de genul Terminator sau mai rau, sa introduca speed pentru Counter-Strike. Dupa 5 minute de joc, cel mai probabil toti vor schimba serverul.

Un sfat pentru ownerii de servere este sa dati cat mai multe admine jucatorilor constanti ai serverului, iar pentru codati… sa alegeti coduri functionale, sa le folositi cand nu sunt admini pe server.

Este evident faptul ca STEAM-ul nu mai este un criteriu, Valve nu a reusit sa blocheze codatii pentru ca exista coduri foarte multe pentru STEAM, coduri care nu sunt detectabile si nu-ti afecteaza deloc sistemul.

Sigur, trebuie sa luati in considerare si toate site-urile de acest gen, care ofera coduri bune, nu acele site-uri care incearca sa-ti fure datele personale, sa te viruseze. Aveti foarte mare grija ce descarcati de pe internet.

Codurile pe care o sa vi le prezint mai jos sunt functionale, insa trebuie sa aveti in vedere faptul ca unele au fost scrise pentru Windows XP, iar daca voi utilizati Windows 7, Windows 8 sau o versiune mai noua de Counter-Strike este posibil sa nu functioneze. Pe langa acest lucru, exista anumiti antivirusi, mai nou si browser-ul Google Chrome care “tipa” la unele librarii ale

Cele mai bune coduri pentru Counter-Strike 1.6

No Responses to “Coduri Counter-Strike”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *